Warning: Undefined array key "do" in /customers/4/5/1/trodjebk.se/httpd.www/index.php on line 141 Warning: Undefined array key "sub" in /customers/4/5/1/trodjebk.se/httpd.www/index.php on line 142
Trödje Båtklubb

Trödje Båtklubb


S:t Olavs Waterway

Den 24 maj påbörjades invigning av pilgrimsleden S:t Olav Waterway eller S:t Olavs sjöled som den heter på svenska. Invigningen sker i Åbo där både vandring på torra land och båtfärder på havet ingår.

För den som har egen båt går det lika bra att delta i invigningen av världens första pilgrimsled på vatten genom att följa i galeasens kölvatten längs kuststräckan där alla är välkomna, vare sig du seglar eller åker motorbåt. De ankommer Gävle Sö 9/6 och avgår mot Axmar Må 10/6, för att sen, via Storjungfrun, gå till Söderhamn Ti 11/6.

Olika aktiviteter kommer att anordnas i respektive hamn som angörs, och hamnplatserna kommer att vara gratis för alla ekaderdeltagande båtar.

Mer information som tidtabell med datum, sträckor och distanser för de olika delarna av eskadern finns att söka på www.stolavwaterway.com och www.scandinavianxperience.se


Trödje Båtklubb, Värövägen 16, 805 96 Gävle  |  E-post: info@trodjebk.se