Trödje Båtklubb

Trödje Båtklubb


Gästplatser

Hur hittar man till Trödje Båtklubb?

 

Ca. 10 distansminuter NV om Eggegrund (utanför Gävle) Mellan Iggön och Eskön hittar man Trödjefjärden. Fjärden är en populär plats för fritidsbåtfolk och tusentals har genom åren lagt till vid klipporna på Enmaren. Djupet är ca. 18 m nästan ända in till land varför det är lätt att ta sig iland med de flesta båtar och i de flesta väder.

 

Ska man ta sig till Trödje Båtklubb får man fortsätta längre in i fjärden. Håller man sig i mitten så är det inga som helst problem då det blir långsamt grundare utan några förrädiska grund.

 

Marinan hittar man längs den norra stranden strax innanför tremeterskurvan vid N 60.49.8 och E 17.15.3 ungefär.
Följ enslinjen som leder in mot den sista biten, där prickar visar den muddrade rännan som är åtminstone 1,5 m djup. OBS! det är mycket grunt på båda sidor om rännan. Botten består visserligen av sand eller lera men det är lätt att fastna!

 

Gästplatserna finns rakt fram på spetsen mellan brygga B och C.

Det finns idag plats för två gästande båtar. Kontakta Hamnfogde Fredrik Nilsson 070-647 91 18 eller Ulf Larsson; 070-350 11 79, innan du lägger till.
 

Bekvämligheter
 


Vi kan erbjuda; septitankstömning, el och vatten. I klubbstugan finns toalett.
Vattnet är något missfärgat och lämpar sej inte direkt som driksvatten. Det kommer dock från en grävd brunn och duger som t.ex. kylvatten och tvättvatten.

Det finns även härliga grönytor med grillplatser och bänkar samt dessutom en sandstrand med tillhörande lekplats.


Varmt välkomna!


Trödje Båtklubb, Värövägen 16, 805 96 Gävle  |  Mob: 073-838 1900  |  E-post: info@trodjebk.se